کاربرد UPS ترانس دار
یو پی اس ترانس دار در توان های پایین اغلب بروی دستگاه های لاین اینتر اکتیو نصب می شود ولی در دستگاههای توان بالا در توپولوژی آنلاین مورد استفاده قرار میگیرد.
در بسشتر محیطها و کارخانه ها که ایزوله بودن دستگاه برای مصرف کننده مهم است از دستگاه های ترانس دار بهره گیری می گردد و اغلب مصرف کننده هایی که صنعتی می باشند از یوپی اس ترانس دار استفاده می کنند .
کاربرد یو پی اس ترانس دار
اغلب بعضی مصرف کننده ها جریان های لحظه ای دارند باید از دستگاه ترانس دار استفاده گردد برای نمونه دستگاه های برش لیزری و همچنین در جراحی های لیزری و …
UPS برای موتور برقی
بعضی مصرف کننده ها دارای موتور هستن مثل پمپ آب در این موردها موتورها جهت استارت اولیه جریان لحظه ای بالایی از یوپی اس میکشند اگر تعداد استارت بصورت مکرر باشد دستگاههای بدون ترانس جواب گو نخواهند بود و باید از دستگاه یو پی اس ترانس دار استفاده گردد.
یو پی اس مخابرات
در برخی موارد فرکانس برای مصرف کننده مهم است برای نمونه مخابرات، لذا دستگاههای ترانس دار با فرکانس پایین کاربرد دارند به این معنی که داخل دستگاه فرکانس بالا ایجاد نمیشود به خاطر همین از اهمیت بالایی برخوردار میباشد و در اماکن حساس از این سیستم یو پی اس بهره گیری می گردد.
انواع یو پی اس ترانسدار
1- تک فاز به تک فاز
2- سه فاز به تک فاز
3- سه فاز به سه فاز
ترانس تک فاز به تک فاز معمولاً تا 10 کاوا مورد بهره برداری قرار می گیرد.
ترانس سه فاز به تک فاز اغلب در توان های 10 الی 20 کاوا استفاده می شود.
ترانس سه فاز به سه فاز اغلب از 10 کاوا به بالا استفاده می گردد.
اخیرا به دلیل بالا بودن هزینه مس مورد استفاده در ترانس متاسفانه بجای مس از آلومینیوم استفاده می گردد.
آلومینیوم رسانایی پایینی نسبت به مس دارد لذا همین تلفات ترانس بیشتر شده و بازده آن کم می شود.